HELP Installing the demo

The new Heroes games produced by Ubisoft. Please specify which game you are referring to in your post.

Moderator: Moderators

maleen
Leprechaun
Leprechaun
Posts: 13
Joined: 06 Jan 2006

HELP Installing the demo

Postby maleen » Apr 19 2006, 18:09

I just downloaded the .exe file to my G: drive. When i run it i first get that screen where it says "Exracting files" . I believe these files are extracted to C: drive by default. Is there anyway to change this?
Also after the scrollabar went to the end, it said "no space on drive C"
I had about 774 MB in C: drive before this.
Do I more than that?
Thanx in advance

Gljivko a.k.a Vortex
Peasant
Peasant
Posts: 83
Joined: 06 Jan 2006
Location: Astral plane, occasionally on Earth

Postby Gljivko a.k.a Vortex » Apr 19 2006, 18:15

IIRC the game extracts files to C:\Documents and Settings\All Users\*Your Username*\*some folder here* by default, so I'm affraid you will need about 1gb+ free space on c: drive. Correct me if I'm wrong ;)

User avatar
Thelonious
Round Table Knight
Round Table Knight
Posts: 1336
Joined: 06 Jan 2006
Location: right behind the next one

Postby Thelonious » Apr 19 2006, 18:40

Gljivko a.k.a Vortex wrote:Correct me if I'm wrong ;)


Then I'll correct you. I installed the game in a differnet map then the one you've just discribed. I think there is a menu somewhere where you can choose where to install.
Grah!

User avatar
Angelspit
CH Founder
CH Founder
Posts: 6651
Joined: 18 Nov 2005
Location: Angelspit
Contact:

Postby Angelspit » Apr 19 2006, 18:42

According to the Windows defaults, temporary files will be extracted to your C: drive. Try moving some of your files away from your C: and try again. It's always a good idea to keep a lot of space available on the drive of your Windows installation anyway.
I'm on Steam and Xbox Live.

trailMix
Leprechaun
Leprechaun
Posts: 27
Joined: 06 Apr 2006

Postby trailMix » Apr 20 2006, 4:30

Try changing the environment variable. You can do this by right clicking on "My Computer" icon, and select "properties". When the system properties dialog comes up, select the "advanced" tab and set the TEMP and TMP value in the User variables to the drive/directory with more space. Reboot, and reinstall.

Gljivko a.k.a Vortex
Peasant
Peasant
Posts: 83
Joined: 06 Jan 2006
Location: Astral plane, occasionally on Earth

Postby Gljivko a.k.a Vortex » Apr 20 2006, 13:14

Thelonious wrote:Then I'll correct you. I installed the game in a differnet map then the one you've just discribed. I think there is a menu somewhere where you can choose where to install.


I didn't say about game installation, but about where setup.exe extracts files before installation :)

maleen
Leprechaun
Leprechaun
Posts: 13
Joined: 06 Jan 2006

Postby maleen » Apr 22 2006, 15:15

Sorry about that earlier mishap, when i pressed the wrong button and ended up creating an altogether new thread instead of replying to this one. Anyway thanks to u all.
By the way, I have a new question. In this thread in the old forums, it is said that there will be a civilopedia style in-game help, but since then there have been no talk at all about this. There is no clue in the demo as well. Does anybody know what happened to this feature?

magritte2
Peasant
Peasant
Posts: 85
Joined: 07 May 2006

Same problem, but I have plenty of space

Postby magritte2 » May 7 2006, 17:21

I'm also getting the "not enough space on C drive" message after its extracted the files and is trying to read them. However, I have over 40 GB of space available, so I don't see why I'm getting this message. Please help.


Return to “Heroes V-VI”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 19 guests