Heroes 4 equilibris v3.51

Official forum of the Equilibris mod to Heroes of Might and Magic IV (Russian forum)

Moderator: Moderators

User avatar
johnnycage
Leprechaun
Leprechaun
Posts: 41
Joined: 01 Jul 2009
Location: Toms River NJ

Re: Heroes 4 equilibris v3.51

Postby johnnycage » Sep 7 2016, 21:18

My editor doesn't seem 2 have a tab mark "Addons" >> "Equilibris Artifacts"..I used paint and tried 2 resize and save but the picture always comes out the same.


Image


:wall:
Last edited by Anonymous on Sep 7 2016, 21:23, edited 2 times in total.

User avatar
Pol
Admin
Admin
Posts: 9354
Joined: 29 Nov 2005
Location: IN SOMNIS VERITAS
Contact:

Re: Heroes 4 equilibris v3.51

Postby Pol » Sep 8 2016, 6:16

@johnnycage
Ah, still small.

It does have the tab "Addons" I assume?

What version of game do you have? (3DO/Ubisoft/GoG/Playman, language ?)

When you install the mod, you have advanced options to pick what all can be installed. I guess that you picked "Update Campaign Editor - EN"? (Note that it can be called a bit differently.)
"We made it!"
The Archives | Collection of H3&WoG files | Older albeit still useful | CH Downloads
PC Specs: A10-7850K, FM2A88X+K, 16GB-1600, SSD-MLC-G3, 1TB-HDD-G3, MAYA44, SP10 500W Be Quiet

User avatar
johnnycage
Leprechaun
Leprechaun
Posts: 41
Joined: 01 Jul 2009
Location: Toms River NJ

Re: Heroes 4 equilibris v3.51

Postby johnnycage » Sep 8 2016, 10:18

No "Addons" tab.The version of the game is Heroes 3 & 4 complete put out by Ubisoft.On Equilibris I installed everything except the Russian Campaign Editor.

User avatar
Pol
Admin
Admin
Posts: 9354
Joined: 29 Nov 2005
Location: IN SOMNIS VERITAS
Contact:

Re: Heroes 4 equilibris v3.51

Postby Pol » Sep 8 2016, 10:42

But the Addons tab comes with installation of official Addons - Wings of War & The Gathering, I think.

Check "Object Palettes"
Tools > Customize > Object Palettes

First hit Reset, close and reopen the editor, if the Addons tab will not mysteriously reappear.

If not, go again here. Add new group, and within it add new Palette. Double click and add individual objects.

Griffin Helm - artifacts.Helms.Griffin helm
Spirit of Opression - artifacts.Amulets.Spirit of Opression
Witch's Ring - artifacts.rings.Witch ring

Hit "OK" or "Apply".

This is the (old) way how to add Equi artifacts&objects without overwriting layout.
Last edited by Pol on Sep 8 2016, 11:09, edited 1 time in total.
"We made it!"
The Archives | Collection of H3&WoG files | Older albeit still useful | CH Downloads
PC Specs: A10-7850K, FM2A88X+K, 16GB-1600, SSD-MLC-G3, 1TB-HDD-G3, MAYA44, SP10 500W Be Quiet

User avatar
johnnycage
Leprechaun
Leprechaun
Posts: 41
Joined: 01 Jul 2009
Location: Toms River NJ

Re: Heroes 4 equilibris v3.51

Postby johnnycage » Sep 8 2016, 14:53

That seemed 2 do the trick.Artifacts were added 2 the list.I want 2 thank you all for your help.

Again Manny Thanks :tsup: :-D :D :applause: :hug:
Last edited by Anonymous on Sep 8 2016, 14:54, edited 1 time in total.

User avatar
Karmakeld
CH Staff
CH Staff
Posts: 1118
Joined: 12 Nov 2011

Re: Heroes 4 equilibris v3.51

Postby Karmakeld » Sep 9 2016, 20:57

There's also the additional wall and the gypsy wagon's quest hut now works (you can ser both from Pol's early screenshot). I guess you want to drag those out as well.
I'm silent in seven languages - and I got all my familys fear.
Everytime you throw dirt, you loose a little ground

User avatar
johnnycage
Leprechaun
Leprechaun
Posts: 41
Joined: 01 Jul 2009
Location: Toms River NJ

Re: Heroes 4 equilibris v3.51

Postby johnnycage » Oct 5 2016, 16:20

I have A new problem.Got my pc back and am running windows 7 pro Everything works except the c_e_ mod .Everything on the c_e_ mod works except when i scroll through the major artifacts list the editor crashes

User avatar
Dalai
Equilibris Team
Equilibris Team
Posts: 1073
Joined: 06 Jan 2006
Contact:

Re: Heroes 4 equilibris v3.51

Postby Dalai » Oct 10 2016, 21:03

Try the trick with removing equi.aop. I don't know why it works, but sometimes it does. Let us know how it turns out.
"Not a shred of evidence exists in favour of the idea that life is serious." Brendan Gill

User avatar
johnnycage
Leprechaun
Leprechaun
Posts: 41
Joined: 01 Jul 2009
Location: Toms River NJ

Re: Heroes 4 equilibris v3.51

Postby johnnycage » Oct 28 2016, 13:00

No that didn't help but what did work was refreshing the object pallets

User avatar
Dalai
Equilibris Team
Equilibris Team
Posts: 1073
Joined: 06 Jan 2006
Contact:

Re: Heroes 4 equilibris v3.51

Postby Dalai » Oct 28 2016, 21:34

Great! :)
"Not a shred of evidence exists in favour of the idea that life is serious." Brendan Gill

User avatar
jeff
Moderator
Moderator
Posts: 3719
Joined: 06 Jan 2006

Re: Heroes 4 equilibris v3.51

Postby jeff » Oct 29 2016, 19:35

Dalai wrote:Try the trick with removing equi.aop. I don't know why it works, but sometimes it does. Let us know how it turns out.


That actually works for with Win10, I never had that problem with Win7.
Mala Ipsa Nova :bugsquash:


Return to “Equilibris”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests