[H5 ToE] Problem with opening map....

Maps and the art of mapmaking.

Moderator: Moderators

ZanBon
Leprechaun
Leprechaun
Posts: 17
Joined: 23 Jun 2008

[H5 ToE] Problem with opening map....

Postby ZanBon » Jun 15 2009, 17:18

That's a new one...
While test-playing the map, it crashed when i tried entering a Subteranian Gate.Well, now the map won't open with the editor, getting me the "Can't load map, might be corupted"etc.
When opened with winrar it also tells me "unexpected end of archive"

Is the map gone forever?

User avatar
Asheera
Round Table Knight
Round Table Knight
Posts: 4506
Joined: 06 Jul 2008
Location: The Shadows
Contact:

Postby Asheera » Jun 15 2009, 17:28

Seems like that unfortunately.

You should make backups regularly to prevent such things in the future.
No matter how powerful one becomes, there is always someone stronger. That's why I'm in a constant pursuit of power, so I can be prepared when an enemy tries to take advantage of me.

ZanBon
Leprechaun
Leprechaun
Posts: 17
Joined: 23 Jun 2008

Postby ZanBon » Jun 16 2009, 15:05

Well, i still can't figure out how you can break a map by playing it...
Anyway, i will be more careful IF i ever use the editor again. :devious:

User avatar
Asheera
Round Table Knight
Round Table Knight
Posts: 4506
Joined: 06 Jul 2008
Location: The Shadows
Contact:

Postby Asheera » Jun 16 2009, 17:06

My guess is not that it was broken by playing, but was saved corrupt last time you saved it - and that's why probably it also crashed in game.
No matter how powerful one becomes, there is always someone stronger. That's why I'm in a constant pursuit of power, so I can be prepared when an enemy tries to take advantage of me.

User avatar
fiur
Pixie
Pixie
Posts: 129
Joined: 06 Jan 2006

Postby fiur » Jun 17 2009, 8:24

send me the map and I look into it....
another option U can try is goto your game folder /Editor/H5MMods and see if not your map still lays there... if it does well that may save ya... :)
(cause there U'll have a subfolder who contains all the files in your "real" map)
you may fix your map by copy all of this into your map...
BUT make backup of your map before U do....
I can try to help if U like me to....


Return to “Mapmaking Guild”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests