If this game is slow as Heroes V it will simple fail....

The new Heroes games produced by Ubisoft. Please specify which game you are referring to in your post.

Moderator: Moderators

Kranyum
Leprechaun
Leprechaun
Posts: 43
Joined: 26 Jan 2011

Postby Kranyum » Feb 6 2011, 10:05

MattII wrote:
Calmisto wrote:Have to go to a separate unit buying screen in town H5: check
Didn't you have to do this in H3?


Ye but oftentimes 5 is greater than 3. which means Heroes 5 came after Heroes 3, which can only mean they could've made the god damn thing evolve and not make a god damn retarded copy in hopes of sucking more money from the fans.....

User avatar
klaymen
Hunter
Hunter
Posts: 527
Joined: 06 Jan 2006
Location: Piestany (Slovakia)

Postby klaymen » Feb 6 2011, 10:33

Kranyum wrote:...which can only mean they could've made the god damn thing evolve and not make a god damn retarded copy in hopes of sucking more money from the fans.....


So you are actually suggesting they should not just copy+paste (and add a few things extra lest you can accuse them of no creativity), but create something themselves?

The horror.
"The only good is knowledge and the only evil is ignorance."
-Ahzek Ahriman

MattII
Demon
Demon
Posts: 309
Joined: 06 Jan 2006
Location: New Zealand

Postby MattII » Feb 6 2011, 10:51

Kranyum wrote:Ye but oftentimes 5 is greater than 3. which means Heroes 5 came after Heroes 3, which can only mean they could've made the god damn thing evolve and not make a god damn retarded copy in hopes of sucking more money from the fans.....
So how else are you supposed to recruit creatures, go to each individual dwelling?

User avatar
vicheron
Marksman
Marksman
Posts: 403
Joined: 06 Jan 2006

Postby vicheron » Feb 6 2011, 12:36

Heroes 4 let you buy creatures from the town screen by clicking on the part that displayed creature number and growth.

User avatar
Tress
Raider
Raider
Posts: 796
Joined: 05 Dec 2007

Postby Tress » Feb 6 2011, 12:45

Ye but oftentimes 5 is greater than 3. which means Heroes 5 came after Heroes 3, which can only mean they could've made the god damn thing evolve and not make a god damn retarded copy in hopes of sucking more money from the fans...

So they should purposefully leave it at buying at individual doweling so it would be original and like in homm1, and hamper your gameplay? Ok....
Well anyway, absurd arguments aside they upgraded it a bit, in homm 5 they added quite a lot functionality, like buy all button(I know that homm4 also had it), convenient way to buy by double click , and some more.
Also this is discussion how much homm6 will suck, but havent seen how sucky buy screen it have, so for now we will just have to suffice with unargumentated bashing.

User avatar
Qurqirish Dragon
Genie
Genie
Posts: 1011
Joined: 06 Jan 2006
Location: Flying the skies of Ohlam

Postby Qurqirish Dragon » Feb 6 2011, 16:04

vicheron wrote:Heroes 4 let you buy creatures from the town screen by clicking on the part that displayed creature number and growth.


And I believe both heroes 3 & 4 let you recruit from the kingdom overview screen, the town production screen, or the main town image on the individual dwellings. Other than telepathic computers, I can't see anything more user-friendly :-Þ
Matthew Charlap -353 HoMM map reviews and counting...


Return to “Heroes V-VI”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests