King's Bounty Armored Princess

Because we play other games too.

Moderators: Moderators, Celestial Heavens Staff

User avatar
Pol
Admin
Admin
Posts: 9213
Joined: 29 Nov 2005
Location: IN SOMNIS VERITAS
Contact:

Postby Pol » Jan 14 2010, 20:18

parcaleste wrote:I am curious... am I the only one to carry only one type of 5-th level units (Red Dragons in me case) and abuse with Invisibility? I am playing on Impossible... :devious:

I'm certainly not doing it! :)
"We made it!"
The Archives | Collection of H3&WoG files | Older albeit still useful | CH Downloads
PC Specs: A10-7850K, FM2A88X+K, 16GB-1600, SSD-MLC-G3, 1TB-HDD-G3, MAYA44, SP10 500W Be Quiet

User avatar
parcaleste
Pit Lord
Pit Lord
Posts: 1204
Joined: 06 Nov 2007
Location: Sofia - Vulgaria

Postby parcaleste » Jan 15 2010, 9:46

Well, I think it's easier to beat the game like that (esp. when you play for the first time, you want to cut loses and SAVE MONEY (to buy runes later :D ). Of course, the Bosses are TOUGH to deal like that. I was battling the last one till 5:22 AM this morning (like ten + times!) cause I forgot to do a save before moving to Amelie's Greenwort and had to fight K'Tahu again (I waited to fight him at the very end... a tough SOB, had tons of problems with him as well). Good I had some "Song of the Wind" scrolls... and again beat him with some luck. I played as Paladin myself. Here's some screenies of what my hero looked like before the final battle:

Image Image Image


Had to say this was the best army with which I could come up wit. Barely enough. :S

User avatar
Metathron
Round Table Hero
Round Table Hero
Posts: 2704
Joined: 29 Jan 2006
Location: Somewhere deep in the Caribbean...
Contact:

Postby Metathron » Jan 17 2010, 13:28

Those are some awesome stats! And congrats on beating it on impossible. :)
Jesus saves, Allah forgives, Cthulhu thinks you'd make a nice sandwich.

User avatar
parcaleste
Pit Lord
Pit Lord
Posts: 1204
Joined: 06 Nov 2007
Location: Sofia - Vulgaria

Postby parcaleste » Jan 27 2010, 10:07

It started to crash again when I started a new game. :mad: Sometimes it "holds on" like an hour or so, sometimes 5 minutes... Freakin' piece o' ****. :flame:

User avatar
Pol
Admin
Admin
Posts: 9213
Joined: 29 Nov 2005
Location: IN SOMNIS VERITAS
Contact:

Postby Pol » Jan 27 2010, 19:55

parcaleste wrote:It started to crash again when I started a new game. :mad: Sometimes it "holds on" like an hour or so, sometimes 5 minutes... Freakin' piece o' ****. :flame:

Couldn't be a culprit audio? Namely audio driver?

I tested KB:AB with ATI HD 4350 and it was ok too (Just reminding, my integrated graphic card is nvidia 9300, that is also running fine for hours.)
"We made it!"
The Archives | Collection of H3&WoG files | Older albeit still useful | CH Downloads
PC Specs: A10-7850K, FM2A88X+K, 16GB-1600, SSD-MLC-G3, 1TB-HDD-G3, MAYA44, SP10 500W Be Quiet

User avatar
darknessfood
Round Table Hero
Round Table Hero
Posts: 4009
Joined: 02 Jul 2007
Location: Netherlands
Contact:

Postby darknessfood » Jan 28 2010, 0:07

Got the same card :D!
You can either agree with me, or be wrong...

User avatar
parcaleste
Pit Lord
Pit Lord
Posts: 1204
Joined: 06 Nov 2007
Location: Sofia - Vulgaria

Postby parcaleste » Jan 28 2010, 9:17

The game to crash because of the audio card? Is that really possible? 8|
Me video card is ATI Radeon HD 4600 Series (512 MB);

Audio card- Realtek ALC888/S/T @ nVIDIA MCP61 - High Definition Audio Controller
and Realtek ALC888/S/T @ Microsoft UAA Bus Driver for High Definition Audio [1002-AA38] [NoDB].

Not sure which one should I point.

User avatar
Pol
Admin
Admin
Posts: 9213
Joined: 29 Nov 2005
Location: IN SOMNIS VERITAS
Contact:

Postby Pol » Jan 28 2010, 19:28

Which one of 4600? I remember them to be pretty picky about the drivers, some models are .. more than others.

If you have a classic realtec (which you indeed have) then forgot about it, just check if you have the right driver for 'ati hdmi audio' (for xp, the second one)

TT's post deleted as inappropriate, cluttering the topic and generally evil :devious: Remember this topic is reserved exclusively for KB:AB not for KB so also perhaps too funny dummy jokes.

Got the same card :D !

Good choice! :rofl:
"We made it!"
The Archives | Collection of H3&WoG files | Older albeit still useful | CH Downloads
PC Specs: A10-7850K, FM2A88X+K, 16GB-1600, SSD-MLC-G3, 1TB-HDD-G3, MAYA44, SP10 500W Be Quiet

User avatar
darknessfood
Round Table Hero
Round Table Hero
Posts: 4009
Joined: 02 Jul 2007
Location: Netherlands
Contact:

Postby darknessfood » Jan 28 2010, 21:51

Bought mine for a mere €35...
You can either agree with me, or be wrong...

User avatar
Pol
Admin
Admin
Posts: 9213
Joined: 29 Nov 2005
Location: IN SOMNIS VERITAS
Contact:

Postby Pol » Jan 28 2010, 23:09

They are really cheap, aren't they? Ideal HTPC card for occasional gaming pleasure. HD4550 was always to pricey, instead of it's easier to jump directly for 46xx or 5xsomething. ;)
"We made it!"
The Archives | Collection of H3&WoG files | Older albeit still useful | CH Downloads
PC Specs: A10-7850K, FM2A88X+K, 16GB-1600, SSD-MLC-G3, 1TB-HDD-G3, MAYA44, SP10 500W Be Quiet

User avatar
ThunderTitan
Perpetual Poster
Perpetual Poster
Posts: 23263
Joined: 06 Jan 2006
Location: Now/here
Contact:

Postby ThunderTitan » Jan 29 2010, 10:42

Hey, what happened to my post, didn't i make one here yesterday?

Anyhow:


MUHAHAHAHAHAHAHAHAHA:

[img]http://img121.imageshack.us/img121/3658/lvl0210cover.jpg[/img]
Disclaimer: May contain sarcasm!
I have never faked a sarcasm in my entire life. - ???
"With ABC deleting dynamite gags from cartoons, do you find that your children are using explosives less frequently?" — Mark LoPresti

Alt-0128: €

Image

User avatar
parcaleste
Pit Lord
Pit Lord
Posts: 1204
Joined: 06 Nov 2007
Location: Sofia - Vulgaria

Postby parcaleste » Jan 29 2010, 11:21

I installed this driver, dunno if there's a change for good, but now I noticed the game/PC crashes at a certain battles (at a certain "time"?). If If I manage to run trough them quickly it MAY crash (shortly) after the battle, if not it may last... till the next one. :baby:

User avatar
Pol
Admin
Admin
Posts: 9213
Joined: 29 Nov 2005
Location: IN SOMNIS VERITAS
Contact:

Postby Pol » Jan 29 2010, 21:10

And by any chance isn't your card 4670 1GB?

As for sound, you can disable it (not in the game, better directly in the Device Manager) and see what it will cause.

There are some tools to measuring your graphic card, first one is
> http://www.techpowerup.com/downloads/17 ... 0.3.8.html

Please paste here a screenshot from.

@TT
Sure you did and I deleted it as inappropriate content. You don't even bother to read my comment? And btw I'm still tempted to do it again. :P
"We made it!"
The Archives | Collection of H3&WoG files | Older albeit still useful | CH Downloads
PC Specs: A10-7850K, FM2A88X+K, 16GB-1600, SSD-MLC-G3, 1TB-HDD-G3, MAYA44, SP10 500W Be Quiet

User avatar
parcaleste
Pit Lord
Pit Lord
Posts: 1204
Joined: 06 Nov 2007
Location: Sofia - Vulgaria

Postby parcaleste » Jan 29 2010, 21:47

It writes only this: ATI Radeon HD 4600 Series, dunno if this will be of use: ATI Radeon Graphics Processor (0x9498).
I have Everest but am not sure where to look (usually my brother does this stuff :D ).

User avatar
Pol
Admin
Admin
Posts: 9213
Joined: 29 Nov 2005
Location: IN SOMNIS VERITAS
Contact:

Postby Pol » Jan 29 2010, 22:18

And the GPU-Z result?
"We made it!"
The Archives | Collection of H3&WoG files | Older albeit still useful | CH Downloads
PC Specs: A10-7850K, FM2A88X+K, 16GB-1600, SSD-MLC-G3, 1TB-HDD-G3, MAYA44, SP10 500W Be Quiet

User avatar
Zamolxis
Archangel
Archangel
Posts: 1406
Joined: 06 Jan 2006
Location: still too foggy to tell

Postby Zamolxis » Jan 30 2010, 1:23

@TT: Thanks for the heads-up. I called my brother in Romania to look for it in the shops. ;)
'Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former' - Albert Einstein

'Science without religion is lame, religion without science is blind' - same guy

User avatar
parcaleste
Pit Lord
Pit Lord
Posts: 1204
Joined: 06 Nov 2007
Location: Sofia - Vulgaria

Postby parcaleste » Jan 30 2010, 7:09

Sorry, was lazy last night:

Image

User avatar
Pol
Admin
Admin
Posts: 9213
Joined: 29 Nov 2005
Location: IN SOMNIS VERITAS
Contact:

Postby Pol » Jan 30 2010, 8:42

Then, you are likely to having this card.
> ATI Sapphire HD4650 512MB GDDR3

Armed with that information, you may try to go here, make your choices in the picking tree and reinstall everything 9.12 related yet again.

Some more interesting links, in the case that it wouldn't work
//BEWARE THEY MAY BE DANGEROUS//
Flashing bios for you card.

To save the bios. To update/reflash the bios with the new one. To edit the bios values.

Important quote
"You're welcome & I hope it works. IIRC there is a switch you need to use so it will ignore vendor/manufacturer."

I wasn't able to find out a newer bios for your card[s] but if you will clock it down this one should fit. I think it's worth of a try[/s]*, anyway by flashing your card you're losing your warranty. (To be more specific, warranty can be renewed by flashing it back with your original bios, hence back up this one first :p, with exception of too wise cards)


*It's a bit older than your own.

PS There's mine:
Image
"We made it!"
The Archives | Collection of H3&WoG files | Older albeit still useful | CH Downloads
PC Specs: A10-7850K, FM2A88X+K, 16GB-1600, SSD-MLC-G3, 1TB-HDD-G3, MAYA44, SP10 500W Be Quiet

User avatar
ThunderTitan
Perpetual Poster
Perpetual Poster
Posts: 23263
Joined: 06 Jan 2006
Location: Now/here
Contact:

Postby ThunderTitan » Jan 30 2010, 9:11

Pol wrote:@TT
Sure you did and I deleted it as inappropriate content. You don't even bother to read my comment? And btw I'm still tempted to do it again. :P


Well having to drudge through all the tech data to see you also eventually addressed me isn't something i'll be doing very often... next time make sure when you address the next person in your post it's more noticeable, like you did in the one i just quoted.
Disclaimer: May contain sarcasm!

I have never faked a sarcasm in my entire life. - ???
"With ABC deleting dynamite gags from cartoons, do you find that your children are using explosives less frequently?" — Mark LoPresti

Alt-0128: €


Image

User avatar
Pol
Admin
Admin
Posts: 9213
Joined: 29 Nov 2005
Location: IN SOMNIS VERITAS
Contact:

Postby Pol » Jan 30 2010, 10:00

Why? There wasn't reason for. Not from my side and you should be happy for.
"We made it!"
The Archives | Collection of H3&WoG files | Older albeit still useful | CH Downloads
PC Specs: A10-7850K, FM2A88X+K, 16GB-1600, SSD-MLC-G3, 1TB-HDD-G3, MAYA44, SP10 500W Be Quiet


Return to “Hall of the Heretics”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests