MM7: Where is Grognard and his army?

The role-playing games (I-X) that started it all and the various spin-offs (including Dark Messiah).

Moderator: Moderators

busted85
Leprechaun
Leprechaun
Posts: 6
Joined: 23 Mar 2012

MM7: Where is Grognard and his army?

Postby busted85 » Apr 12 2012, 17:13

I've set all three signal fires, exposed the goblin spy and yet there's no sight of Grognard and his troops. Is this some kind of a bug?

Note that I lit the signal fires without saving and loading in between which else causes them to burn out and unable to be set again.
Last edited by busted85 on Apr 14 2012, 9:08, edited 1 time in total.

User avatar
tolich
Spectre
Spectre
Posts: 746
Joined: 10 Jan 2009
Location: Minsk, Belarus

Postby tolich » Apr 12 2012, 17:28

They must appear somewhere between roads to Erathia and to Barrow Downs. Save and load the game or leave and enter the area if they don't.

User avatar
Mn
Scout
Scout
Posts: 179
Joined: 22 Jun 2009
Location: Moscow, Russia

Re: MM7: Where is Grognard and his army?

Postby Mn » Apr 13 2012, 9:30

Strange. If You speak with a letter from one of Harm. chests to Goblin near tavern, there will be two options - "Beacon Fires" and "Traitor". After you obtain info about Fires, click on Traitor and kill him. Grognard must appear. May be You forgot ask goblin about Fires?

User avatar
tolich
Spectre
Spectre
Posts: 746
Joined: 10 Jan 2009
Location: Minsk, Belarus

Postby tolich » Apr 13 2012, 10:27

>>May be You forgot ask goblin about Fires?
IMO it's unnecessary.

User avatar
Avonu
Round Table Hero
Round Table Hero
Posts: 3854
Joined: 06 Aug 2006
Location: City of Griffin
Contact:

Postby Avonu » Apr 13 2012, 12:07

Goblin army appears here:

Image

There is no different if you set all three campfires with or without saving.

However, there is one condition for this army to appear - after you set up fires, Harmonadale area must be reload - so you have to leave this zone (for example by entering Castle Harmondy or White Cliffs or going to Erathia) and enter it again. When Harmondale reload, goblin army should be there.

busted85
Leprechaun
Leprechaun
Posts: 6
Joined: 23 Mar 2012

Postby busted85 » Apr 14 2012, 9:07

Yeah a simple reload seemed to do the trick.


Return to “Might and Magic”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 9 guests